Кошик
Metelka
Контакти
MetelkaНаталя
вул. Академіка Глушка 12, 65113, Одеса, Україна
+380 (99) 128-52-89
+380 (63) 146-66-49
+380 (99) 128-52-89
+380 (63) 146-66-49

Инструкция и руководство пользователя: ГОРИЗОНТАЛЬНЫЙ КОЛБАСНЫЙ ШПРИЦ, 5 кг

Инструкция и руководство пользователя: ГОРИЗОНТАЛЬНЫЙ КОЛБАСНЫЙ ШПРИЦ, 5 кг

 ГОРИЗОНТАЛЬНЫЙ КОЛБАСНЫЙ ШПРИЦ ЕМКОСТЬ: 5 KG

Номер 311005

РУКОВОДСТВО ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

Ручной колбасный шприц: простота в обращении делает его идеальным приспособлением как для производства холодного мяса в домашних условиях, так и для небольших скотобоен и пищевой промышленности.

Пригоден для производства колбас, хот-догов, кабанос, салями и т. д.

Снабжен 4 пластиковыми воронками разного размера, диаметр которых составляет 17, 21, 25 и 29 мм.

1. Рекомендуется промыть шприц перед первым использованием теплой водой.

2. Пригвинтіть передню кільцеву спідницю і монтажну опору воронки разом з відповідною лійкою на сталевий контейнер.

3. За допомогою вхідного в комплект гвинта встановіть кривошип на спіралевидний стрижень, а потім пригвинтіть задню кільцеву спідницю на кінці стержня з дисковим наконечником.

4. Заповніть сталевий контейнер начинкою.

5. Установіть пристрій на рівну стійку поверхню, таку як стільниця або робочий стіл, і прикріпіть стійку шприца до стільниці столу або затискачами. Перевірте стійкість кріплень шприца.

6. Вставте спіральний стержень з задньої кільцевої спідницею і встановленим кривошипів в алюмінієвий контейнер з начинкою, і міцно пригвинтіть його зверху.

7. Після заповнення шприца і надійного закріплення його на поверхні починайте працювати.

ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ

Шприц призначений для набивання оболонок для м'яса фаршевой емульсією. Неправильне використання пристрою заборонено. Пристрій не придатне для дітей Упаковку слід утилізувати відповідно до чинних на території України нормативами.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner