Кошик
Metelka
Контакти
MetelkaНаталя
вул. Академіка Глушка 12, 65113, Одеса, Україна
+380 (99) 128-52-89
+380 (63) 146-66-49
+380 (99) 128-52-89
+380 (63) 146-66-49

Масляна: традиції, млинці та вибір ідеальної сковорідки

Масляна: традиції, млинці та вибір ідеальної сковорідки

Масляна: традиції, млинці та вибір ідеальної сковорідки

Масляна – це одне з найвеселіших свят у році! Цілий тиждень радості, зустрічей із близькими та, звичайно ж, гарячих, рум'яних млинців. У народі казали: «Як Масляну проведеш – так і рік проживеш!», тому господині старалися приготувати найсмачніші млинці.

Традиції Масляної

Масляний тиждень ділиться на дві частини: Вузька Масляна (з понеділка по середу) та Широка Масляна (з четверга по неділю). У ці дні прийнято пекти млинці, ходити в гості, влаштовувати гуляння та зустрічати весну. Завершується свято Прощеною неділею, коли люди просять вибачення та спалюють опудало зими.

Яку сковорідку обрати для ідеальних млинців?

Щоб млинці виходили тонкими, рум'яними та не прилипали, важливо мати правильну сковорідку. Ось декілька кращих варіантів:

🥞 Чавунна сковорідка для млинців – класика, що перевірена часом. Чавун добре утримує тепло та створює ефект традиційної печі. З часом вона стає тільки кращою, оскільки набуває природного антипригарного покриття.

🥞 Антипригарна сковорідка для млинців – легка та зручна у використанні. Підходить для тих, хто хоче швидко приготувати млинці без зайвого клопоту.

🥞 Алюмінієва сковорідка з антипригарним покриттям – чудовий сучасний варіант. Вона швидко нагрівається, не потребує великої кількості жиру, а млинці виходять рівними та красивими.

Яку б сковорідку ви не обрали, головне – готуйте з любов'ю та радістю! Нехай ця Масляна буде теплою, смачною та щасливою! 🎭🥞

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner