300 ₴
Білкова оболонка для ковбасних виробів – для варіння, копчення, сирокопчення.
Параметри
Калібр: 55 мм.
Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C в герметичній упаковці.
Фаршоємність в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
Довжина: 4 п.м
Перед використанням
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Browin |
Країна виробник | Польща |
Гарантійний термін | 1 міс |
Довжина | 4 м |
Діаметр насадок, мм | 55 |