490 ₴
Каструля-молоковарка має спеціальну конструкцію подвійного дна. Ємність між ними заповнюється водою. Таким чином, молоко кип'ятять на водяній бані не перегріваючись, що дозволяє зберігати в ньому всі корисні речовини.
Свисток повідомить про початку закипання.
Кришка з нержавіючої сталі з бакелітовою ручкою.
Це каструля для приготування пудингів, макаронних виробів, пінообразних мас, домашнього сиру з скисшего молока, відварів з трав.
Допоможе розтопити шоколад, приготувати заварний крем і заварне тісто.
Характеристики:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Об`єм | 1 мл |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал посуду | Нержавіюча сталь |
Діаметр | 13.2 мм |
Ручка | Бакеліт |
Кришка | нержавіюча сталь |